Mukavasti perille

Miten teatterille sitten pääsee?

Teatterillemme pääsee helposti autolla. Meillä on viitoitus ja opastus teatterille asti Karttulantieltä, eli tieltä 551 lukien. Lisätietoja vielä alla ja myös linkki Google Maps karttapalvelun navigaattoriin. 

 

Parkkipaikkoja löytyy jokaiselle tulijalle.  Esteettömät parkkipaikat sijaitsevat etupihalla. Veneellä pääsee myös Syvänniemen kylän avoimeen laituriin, ja siitä on lyhyt kävelymatka teatterille. Vilkku ei valitettavasti vielä kulje Syvänniemelle asti.

 

Viitoituksen ja opastuksen hoitaa Syvänniemen Seniorit. Hyvällä säällä he paistavat myös väliajalla makkaraa katsojavieraillemme.

Kuopiosta

Nouse Pitkälahden liittymästä länteen tielle 551 kohti Karttula, Vesanto. Aja noin 23 kilometriä ja tulee risteys Airaksela, Syvänniemi. Sinne siis ja seuraa opasteita perille asti!

Tervon suunnasta

Aja Karttulan ohi noin 10 km ja viitoitus teatterille löytyy ennen ensimmäisestä Syvänniemen opastetta. Käänny oikealle ja aja suoraan kylän lävitse ja seuraa opasteita!

Suonenjoelta

Aja tielle  548 Suonenjoki Karttula. Ajettuasi 32 km, tulet T-risteykseen Karttula – Kuopio. Käänny Kuopioon ja aja 4,5 km sekä käänny kyltityksen mukaisesti Syvänniemelle ja seuraa opasteitamme

Veneellä laituriin

Lue lisätitetoja esityspaikan historiasta,

Tutustu kylään ja sen palveluhin.